fbpx

GDPR på Gävle Teater

 

1. Vilka uppgifter hanterar Gävle Teaterförening?

Gävle Teaterförening har ett medlemsregister som hanteras via Riksteatern. I egen regi hanterar vi ett ombudsregister och har en lista av personer som har godkänt att få information om vad som händer på Gävle Teater. Kunduppgifter via biljettförsäljning hanteras via Ticketmaster denna information kan vi ej spara.

 

2. Vilken information lämnar vi?

Vi skickar endast ut information om vad som händer på Gävle Teater, till de som har anmält sitt intresse, till medlemmar och till ombud. Även till de som har gått på liknande föreställningar (som har godkänt utskick via Ticketmaster). Vi lämnar ej ut personuppgifter till andra.

 

3. Hur hanterar vi de registrerades rättigheter?

I vårt nyhetsbrev kan man avanmäla sig om man inte vill ha information. Det går också bra att kontakta Gävle Teater (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) om man vill radera sina uppgifter, avsluta sitt medlemskap, som ombud eller avanmäla sitt intresse om att få information om Gävle Teaters verksamhet.

 

4. Hur säkerställer vi att registreringen är laglig?

Våra medlemmar fullgör ett avtal med oss. Övriga grunder för att få registrera personuppgifter baseras på samtycke och att personer har visat ett enskilt intresse för att erhålla information.

 

5. Vem ansvarar för dataskyddsfrågor?

Kontakta Jonas Elverstig om det finns frågor gällande dataskyddsfrågor.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 026-12 98 26

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk