fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Özz Nûjen & Måns Möller: Sveriges Historia - den nakna sanningen

Börjar 12 februari 2016 19:00
Träffar: 5800

Humorkungarna Özz och Måns äntligen tillsammans på scenen!

Fredag 12 februari 2016 kl 19.00
Längd: ca 1 tim 30 min.

ny bokaknapp

Efter de senaste succéerna på teatrar, konserthus och SVT med sina respektive föreställningar ”Statsminister Özz Nûjen” och ”Jävla Pajas - det skojar du inte bort” så förenas två av Sveriges största komiker, Özz Nûjen och Måns Möller i ”Sveriges Historia – den nakna sanningen”. Föreställningen, som under hösten huserar på Rival i Stockholm med några gästspel på Draken i Göteborg, åker ut på turné våren 2016.

I föreställningen ”Sveriges Historia - den nakna sanningen” tar de sig an ämnet Sveriges historia och frågor som ”Har Gustav Vasa egentligen åkt Vasaloppet?”, ”Rysskräcken – nu och då” och ”Hur blev egentligen Sverige kristet?”. Vi kan konstatera att slutsatsen beror på vem som har skrivit historien och när det gäller de två kombattanterna och bästa vännerna Özz Nûjen och Måns Möller kan vi ana att det här kan sluta precis hur som helst. De båda komikerna tycker ju väldigt olika om väldigt mycket, men tycker väldigt mycket om varandra.

”I över fem år har vi försökt få ihop våra kalendrar för en återförening på scenen. Vi triggar och utmanar varandra till att leverera vårt max, så om publiken bara har hälften så kul som jag själv har när jag får jobba med Özz är jag mer än nöjd.”- Måns Möller

”Jag har alltid älskat Sveriges historia, den säger ganska mycket om oss som lever nu. Den innehåller både gapskratt, tragikomiska händelser och en och annan aha-upplevelse.” - Özz Nûjen


Medverkande: Özz Nûjen och Måns Möller.
Produktion: Lifeline Entertainment AB.

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 460:-/420:- inkl serviceavgift
Studentpris: 215:- (Begränsat antal biljetter)

 

Se våra andra föreställningar på Ticnet här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2019. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk