fbpx

Föreställningar

En dans på rosor

Börjar 10 oktober 2015 19:00
Träffar: 3404

Sveriges hetaste dansikal!

Lördag 10 oktober kl 19.00
Längd: ca 2 tim 20 min inkl paus.

ny bokaknapp

Sveriges nya danskompani Move Your Feet AB presenterar dansikalen En dans på rosor, med Tobias Karlsson i spetsen och några av landets bästa dansare kända från bla Let's Dance.

En dans på rosor handlar om när fyra skolungdomar på 50-talet möts och kärlek uppstår. Både besvarad, obesvarad och kanske inte helt ärlig. När vi möter de fyra personerna igen 15 år senare upptäcker de nya sidor hos sig själva och de bevarade hemligheterna avslöjas. Showens historia berättas genom musikens texter, karaktären på dansen och koreografin.

Musiken är till stor del sköna skandinaviska hitlåtar som publiken garanterat känner igen. Dansshowen bjuder på en resa mellan kärlek, svartsjuka, svek, passion och åtrå!

Njut, skratta, bli berörd och framförallt, känn dansglädjen!

 

Publikröster:

"Vilken show, vilken dans, vilken inlevelse. En stor show med mycket personlighet och värme."

"Detta är den absolut bästa show jag sett! Utomordentligt proffsigt, snyggt och underhållande. Kan inte bli bättre än så här. Världsklass!"

"Att berätta en story och en handling genom endast musik och dans är mycket imponerande. Högt tempo, snabba klädbyten och galet bra musik genomsyrar hela kvällen."


Medverkande: Tobias Karlsson, Calle Sterner, Jeanette Karlsson, Björn Törnblom, Sigrid Bernson, Tobias Bader, Alexander Svanberg, Andrea Schirmer, Maria Bild, Elisabeth Novotny, Malin Johansson, Evelina Schönberg Olsén och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson.

Arrangör: Move Your Feet AB.

Foto: Nikola Stankovic.


En dans på rosors hemsida.

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 530:-/490:- inkl serviceavgift.

Se våra andra föreställningar på Ticnet här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk