fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Maria Möller - Musik & Människor

Börjar 21 februari 2020 19:00
Träffar: 1845

Personligt, komiskt och delvis improvisatoriskt med Maria Möller, musiker och kvällens gäst.

Fredag 21 Februari 2020 kl 19.00
Längd: 1 tim 30 min

ny bokaknapp

 En konsert med mycket mellansnack eller en föreställning med mycket musik. Maria Möller jobbar fritt och brett och utan etiketter.

- Det hela kokar ner till musik och människor, säger hon. Och just musik och människor har ju det gemensamt att de kommer i många former och stilar. Jag har varit och är fortfarande nyfiken på de flesta. När bra möten uppstår så svänger det.

Maria Möller har som sångerska och skådespelare medverkat i en rad teater- och musikteateruppsättningar och har gjort ett flertal föreställningar och konsertturnéer i eget namn, som hyllats av både publik och kritiker. Första egna föreställningen satte hon upp i Stockholm år 2000 och skapade då den mix av olika musikstilar, komik och imitationer som blivit hennes signum. För den breda publiken slog hon igenom med sina briljanta imitationer i Allsång på Skansen för 15 år sedan.

Att mötas och att inte mötas står i fokus i den här uppsättningen.
- Jag fascineras ständigt av hur vi beter oss mot varandra. Hur komiskt, förunderligt och föränderligt det är att vara människa.

På det här temat bjuder Maria Möller varje kväll in en gäst som hon samtalar med, musicerar med, eller både och - en improviserad del av föreställningen.

Bandet
CARL FLEMSTEN, piano
SEBASTIAN NYLUND, gitarr
KRISTOFFER SUNDSTRÖM, bas
MÅRGAN HÖGLUND, trummor

Kvällens gäst - ALEXANDER LYCKE

ALEXANDER LYCKE är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg och har gjort flera stora musikalroller, bland annat i American Idiot på Cirkus i Stockholm, Hair och De Tre Musketörerna på Stockholms Stadsteater, Jesus Christ Superstar och Les Misérables i Åbo, Ringaren i Notre Dame i Berlin samt i Jesus Christ Superstaroch Miss Saigon i England.

På Kulturhuset Spira i Jönköping har han gjort huvudrollen Jean Valjean i musikalen Les Misserables, samt medverkat som solist i flera konserter.

Alexander sjunger även i hårdrocksbandet Astrakhan.

Senast kunde man se Alexander i rollen som Anatolij i Chess på Svenska teatern Helsingfors.

 

Mer info om Maria Möller: www.mariamoller.se

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 395/355 kr inkl. serviceavgift

 

 

 

Se våra andra föreställningar på Ticketmaster här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk