fbpx

Föreställningar

×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 654

Ronny Eriksson - Oförhappandes

Börjar 01 oktober 2016 19:00
Träffar: 5310

Ronny Eriksson är tillbaka med en ny föreställning! Han säger precis vad han menar. Och han använder inget säkerhetsnät.

Lördag 1 oktober 2016 kl 19.00
Längd: ca 2 tim inkl paus.

ny bokaknapp

Tillsammans med musikern Benneth Fagerlund tar Ronny på sitt karaktäristiska sätt temperaturen på Sverige idag; på stad och landsbygd, på rättvisor och orättvisor. Det blir satir, humor, ståupp och mycket musik; såväl nyskrivet som Ronnyklassiker.

- Det blir lite oförhappandes. Vi kommer att ta upp dagsaktuella frågor, lokala och rikstäckande. Min tanke är att varje föreställning ska bli unik utifrån var vi befinner oss och vilken publik vi möter, berättar Ronny Eriksson.

Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund har tidigare turnerat med Riksteatern och succéföreställningarna densomlevarfar.se, Rum för rasande och Vad skådar mitt norra öga? Det gick en susning genom Riksteaterns arrangörsled när det stod klart att Ronny Eriksson turnerar igen, och det blir en hela 65 föreställningar lång turné över hela landet under hösten!

Ronny Eriksson är bland annat satiriker, underhållare och ståupp-komiker. Med humorn och satiren som vapen pekar han gång på gång på orättvisor i samhället och gisslar maktmissbruk. Han är också musiker och sångare i bandet Euskefeurat.

Benneth Fagerlund har jobbat med flera populära produktioner på Riksteatern, bland annat Lill-Babs, Lasse Berghagen och Sanne, Mats och Benneth tillsammans med Sanne Salomonsen och Mats Ronander.

Oförhappandes är ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live.

Av: Ronny Eriksson.
Musik: Benneth Fagerlund.
Medverkande: Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund.

Fotograf: Anna Huerta.

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 320/280 kr
Medlemspris (med Scenpass, Ordinarie): 290/250 kr

 

 

Se våra andra föreställningar på Ticnet här!

 

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2020. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk