fbpx

Föreställningar

Al Pitcher - Nääämen it's Al Pitcher

Börjar 17 oktober 2015 19:30
Träffar: 3845

Favorit i repris - Al Pitcher kommer tillbaka med "Nääämen it's Al Pitcher"!

Lördag 17 oktober 2015 kl 19.30
Längd: ca 1 tim 50 min inkl paus.

ny bokaknapp

Landets största internationella komiker åker i höst ut på Sverigeturné igen med "Nääämen it's Al Pitcher". Det blir en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade.

Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige och under fjolårets utsålda och hyllade turné skrev recensenterna att "improvisationsförmågan är briljant" (Västerbottens-Kuriren), föreställningen "håller världsklass!" (Värmlands Folkblad) och "publiken krampar i skrattsalvor" (Smålands-Posten).

Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.

– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Efter en hyllad och intensiv vår har "Nääämen it's Al Pitcher" nypremiär i Karlstad 9 okt. Några dagar senare, den 17 oktober, intar han Gävle Teaters scen igen.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger Al Pitcher.

Evenemanget är på engelska.

 

Pressröster om Al Pitcher:

"Al Pitchers humor håller världsklass!"
Niclas Holmlund, Värmlands Folkblad

"..när trettio sekunder har gått har jag redan skrattat högt tre gånger!"
Martin Johansson, Östersunds-Posten

"Från att han äntrade scenen med sitt karaktäristiska tjeeeena till att han klev av skrattade publiken. Inte minst undertecknad som skrattade så tårarna rann."
Jonas Larsson, Skövde Nyheter

...en skrattfest av tårsprutande, hästgnäggande dimensioner."
Emil Sandgren, Ystads Allehanda

 

Medverkande: Al Pitcher.
Produktion: Lifeline Entertainment. 

 

Priser (prisklass 1/prisklass 2)
Pris ordinarie: 395:-/355:- inkl serviceavgift
Studerande: 215:-/175:- inkl serviceavgift
(Studentbiljetterna är begränsade, först till kvarn!)

 

Se våra andra föreställningar på Ticnet här!

Gävle Teater

Teaterplan 1
803 23 Gävle
Telefon: 026-12 98 20
E-post: info@gavleteater.se
Biljettkassan: 026-10 21 00

Upphovsrätt

Vi har försökt hitta upphovsrättsinnehavarna till allt material på sajten. I vissa fall har vi inte lyckats. Om någon upphovsman ser sitt material här och misstycker till användandet, var god kontakta oss så skall vi rätta till det.

Följ oss

Gävle Teater @ Facebook  Gävle Teater @ Instagram  Gävle Teater @ Twitter

Gävle Teaterförening © 2019. Alla rättigheter reserverade.

Skapad av Nice Wrk